Wij helpen u graag!

Bel of mail ons voor meer informatie.

088 - 99 88 990

Het HIN heeft met alle verzekeraars een contract 
De verzekeraar kan vragen om onze AGB-codes:
(22) 220087
of 06280704

Let op: bij elk bezoek aan het HIN
dient u zich te kunnen legitimeren!

Nieuws

Ervaring oud-patiënten

  • Geopereerd !! (galblaas)
    woensdag, 20 augustus 2014

    Lieve mensen, Na een acute galaanval , bleek dat mijn galblaas met galsteen verwijderd moest worden. Ik ging op de wachtlijst van het ziekenhuis in Tilburg 2-6 weken maar liefst . Lees meer...

  • Bedankt (galblaas)
    maandag, 07 april 2014

    Goedemorgen Mw. Kuiper, Ik wil u heel erg bedanken voor de bemiddeling voor mijn galblaas operatie. Dank zij u ben ik er nu gelukkig van af. Mijn complimenten voor het snelle handelen, nadat u constateerde dat er een galblaas ok uitgevallen was in Amstelveen. Lees meer...

Test Consumentenbond

Kliniek Renswoude

Operatie_locatie_Renswoude

KEM kliniek, Renswoude (behandellocatie)

Schalm 5
3927 EH RENSWOUDE

 

 

 

 

Naambord RenswoudeOp deze locatie van het Heelkunde Instituut in Renswoude worden de volgende dagbehandelingen en poliklinische verrichtingen uitgevoerd:

 

 

 

 

Bereikbaarheid van dit ziekenhuis per Openbaar Vervoer

Website Openbaar Vervoer: www.9292ov.nl

Routebeschrijving naar dit ziekenhuis

Met de auto vanuit Utrecht
Neem op de rijksweg A12 afslag 23 richting Ede. Ga na 500 meter linksaf de N233 (Nieuweweg-Noord) op richting Ede. Volg deze weg voor circa 1800 meter en sla dan links af de N224 (Renswoudseweg) op richting Renswoude/Scherpenzeel. Sla na 2000 meter, net voorbij Restaurant De Hof (aan uw rechterhand), links af de Schalm op (scherpe bocht). In de eerste witte boerderij aan uw linkerzijde bevindt zich de operatie locatie van de KEM Kliniek.

Met de auto vanuit Arnhem
Neem op de rijksweg A12 afslag 23 richting Ede. Ga naar 300 meter rechtsaf de N233 (Nieuweweg-Noord) op richting Ede. Volg deze weg voor circa 1800 meter en sla dan linksaf de N224 (Renswoudseweg) op richting Renswoude/Scherpenzeel. Sla na 2000 meter, net voorbij Restaurant De Hof (aan uw rechterhand), af naar links de Schalm op (scherpe bocht). In de eerste witte boerderij aan uw linkerzijde bevindt zich de operatie locatie van de KEM Kliniek.

Met de auto vanuit Amersfoort
Volg de A1 vanuit Amersfoort in de richting van Apeldoorn en draai bij knooppunt Barneveld de rijksweg A30 op richting Ede. Neem afslag 2 (Ede-Noord) en ga na 450 meter rechtsaf richting Veenendaal (N224). Ga na 3100 meter rechtsaf de Renswoudseweg op richting Renswoude/Scherpenzeel. Sla na 2000 meter, net voorbij Restaurant De Hof (aan uw rechterhand), af naar links de Schalm op (scherpe bocht). In de eerste witte boerderij aan uw linkerzijde bevindt zich de operatie locatie van de KEM Kliniek.

Met de auto vanuit Apeldoorn
Volg de A1 vanuit Apeldoorn in de richting van Amersfoort  en draai bij knooppunt Barneveld de rijksweg A30 op richting Ede. Neem afslag 2 (Ede-Noord) en ga na 450 meter rechtsaf richting Veenendaal (N224). Ga na 3100 meter rechtsaf de Renswoudseweg op richting Renswoude/Scherpenzeel. Sla na 2000 meter, net voorbij Restaurant De Hof (aan uw rechterhand), af naar links de Schalm op (scherpe bocht) . In de eerste witte boerderij aan uw linkerzijde bevindt zich de operatie locatie van KEM Kliniek.

Routeplanner naar dit ziekenhuis

Plan uw route naar deze locatie met behulp van Google maps.